Bli medeier i Plan Parking

Plan Parking AS er en digital plattform for «parkering», og nå ønsker vi å få med flere gode ambassadører på laget så vi kjører en emisjon du kan ta del i!

Crowdfunding

Crowdfunding, eller folkefinansiering, har fått et stadig større fotfeste i Norge. Det er en fremgangsmåte for å hente penger gjennom en kollektiv innsats fra investorer i den tidligste fasen der startupen etableres og utvikles.

Nå henvender vi oss til investorer og småsparere for å utvide markedet for potensielle investorer som ønsker å bidra til å realisere ideen, med potensielt høy avkastning hvis vi lykkes på sikt!

Hvorfor investere i Plan Parking?

Investering i unoterte selskaper er en unik mulighet til å bli med på tidlig fase bedrifter som du har «tro på», og de aller fleste baserer sine vurderinger på «magefølelse» på dette tidlige stadiet, for det er lite man kan legge til grunn for en håndfast analyse i begynnelsen.

Plan Parking er en fremtidsrettet og digital plattform løsning for «parkering», og kan best sammenlignes med AirBnb, som lar huseiere leie ut huset sitt når det ikke brukes, men vi fokuserer ikke på utleie av bolig, men på parkeringsarealer.

Her ser vi et likt bruksområde for «parkering» i det å kunne leie ut eiendommen når den ikke er i bruk, som når man er på jobb, eller når man er på ferie i en lengre periode, eller bare har en plass til overs.

I dag er det ingen i forbindelse mellom byplanlegging og fortetting som har inkludert alle de private parkeringsarealene som faktisk er lett tilgjengelig, og på den måten kan man ta mange flere areal i bruk og samtidig kunne optimalisere bruken av eksisterende arealer dersom man benytter Plan Parking.

Vi har utviklet en app som benyttes for parkering av bil, bobil, eller båt, som skal gi klarhet i hvor det er ledig parkering, og det er også mulighet til å booke parkeringsplassen før man kjører.

I strategien vår har vi fokus på segmentene bil / bobil / båt i Norge, men det er et betydelig potensiale for internasjonalisering på sikt, så vi har flere tanker om veien videre. Det statistiske grunnlaget viser betydelig oppsving i salget av bobiler og fritidsbåter i Norge og i EU i 2020-21.

Plan parking_car_def
f050abba-7e43-4b0a-a660-a7ef7f8b4cd9_plan-parking_camper_def
203001b6-135b-4233-af1c-c8701f3c38d4_plan-parking_boat_def
4625d7a5-628d-4931-9d20-970fc70eaacf_plan-parking_truck_def

I samarbeid med plattformen Folkeinvest, er det nå mulighet for deg og bekjente til å investere i Plan Parking AS. Kampanjen er publisert her, og åpner for tegning onsdag 29. juni kl 12:00. 

Vi håper flere vil være med å bidra til å bygge et visjonært norsk selskap, med stort potensiale nasjonalt og internasjonalt.

Sjekk ut Plan Parking på Folkeinvest

Relaterte innlegg

Blogg

Passiv inntekt på ubrukt plass

Passiv inntekt på ubrukt plass Parkeringssituasjonen i både byer og bygder har blitt et daglig problem for bilister. Ikke bare tar det lang tid å

Les mer
Blogg

Hvordan bruke Plan Parking

Hvordan bruke Plan Parking? Plan Parking gir deg mulighet til å leie ut ubrukt plass som parkering med tre enkle steg. FAQ Koster Plan Parking

Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *