Spørsmål og svar

Under kan du få svar på ofte stilte spørsmål.

Plan Parking er en helt ny måte å parkere på.
Privatpersoner og bedrifter som har ledig plass kan leie ut denne plassen til noen som trenger parkering. 

Det eneste du må gjøre er å registrere deg i appen og finne en ledig plass eller leie ut din egen plass. 

For de som vil leie ut parkering er Plan Parking helt gratis å bruke. Det er ingen faste kostnader. For å holde appen gående tar vi 15% av leiesum etter at noen har leid parkering. Vi har valgt dette over faste oppstartskostnader for å gjøre det risikofritt å bruke Plan Parking.

Parkeringer ligger vanligvis mellom

  • 10-15kr pr time
  • 100-250kr per dag
  • 1000-2500kr per uke

osv.

Pris avhenger mye på plassering, tetthet i området, aktiviteter rundt parkeringen og slikt. Ligger parkeringen sentralt i byen rett ved et kjøpesenter kan du sannsynligvis ta mer enn utenfor byen i et rolig strøk. Bruk tabellen ovenfor som en generell guide. Du kan også søke opp hva parkering i området koster, og ta noe rundt det.

Inne i appen kan du enkelt sette parkeringen som inaktiv. Da kan ingen booke parkeringen. Du kan også sette faste aktive tider. La oss si du drar på jobb kl 08 og kommer tilbake kl 16. Da kan du sette parkeringen som åpen fra du drar kl 08 til du kommer hjem kl 16. Dette vil automatisk sette parkeringen som inaktiv etter kl 16 frem til kl 08 neste dag.

 

Du kan også endre på tidspunkter basert på hvilke dag det er. Eksempelvis kan parkeringen være åpen i arbeidstider i uken, og lukket i helger.

Så mange du vil! Etter du har opprettet din første parkering er det bare å gjøre det samme med så mange parkeringer du ønsker.

Hvis du har et stort område man kan parkere, trenger du ikke å ta bilde av hver enkelte plass. Du kan også ta et bilde av hele området og la det være opp til sjåføren hvor de parkerer.

Stripe er betalingsplatformen vi bruker i Plan Parking. Løsningen er rask og sikker, og betalingen blir behandlet nesten direkte. Stripe har blitt sertifisert til PCI Service Provider Level 1, som er det strengeste sertifiseringsnivået som er tilgjengelig i betalingsbransjen. Du kan lese mer om Stripe her.

Betaling skjer med en gang noen har leid. Selve overføringen tar vanligvis mellom 1-3 dager.

Nope. Etter oppsettet av parkeringen så skjer resten automatisk i systemet!

Det eneste som er nødvendig for å sette opp parkering er plass å leie ut! Alt annet fikser vi. 

For oversiktlighet kan du vurdere å kjøpe skilt med tall og QR kode til parkeringen(e), som du kan kjøpe her. På disse står det parkeringsnummer, så parkerende får vite spesifikt hvilke parkering de skal stå på, og QR kode til appen, til forbipasserende som ikke vet om løsningen. Da kan de enkelt scanne denne QR koden, og bli veiledet til å laste ned og bruke appen.

Mer om Plan Parking

Blogg

Passiv inntekt på ubrukt plass

Passiv inntekt på ubrukt plass Parkeringssituasjonen i både byer og bygder har blitt et daglig problem for bilister. Ikke bare tar det lang tid å

Les mer
Blogg

Hvordan bruke Plan Parking

Hvordan bruke Plan Parking? Plan Parking gir deg mulighet til å leie ut ubrukt plass som parkering med tre enkle steg. FAQ Koster Plan Parking

Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *