Passiv inntekt på ubrukt plass

Parkeringssituasjonen i både byer og bygder har blitt et daglig problem for bilister. Ikke bare tar det lang tid å lete etter parkering, men det er blitt et problem for miljøet også. Det estimeres at om lag 30% av forurensing i bykjerner forårsakes av å lete etter parkering. Ikke bare tilbyr Plan Parking en løsning på dette, men løsningen inkluderer at du tjener på det!

Her kan du lese om hvordan du setter opp parkering med Plan Parking.

Bra for økonomien og bra for miljøet

Parkeringsløsningen i dag er svært ueffektiv.  En by kan være helt tom for parkering, og bilister bruker tid og bensin for å finne den neste ledige parkeringen, mens flere private parkeringer og ellers åpne områder står ledig og kommer ikke til å bli brukt. Med Plan Parking får man løst dette med fordeler for både utleier og parkerende. Utleier av parkeringen blir betalt for en plass som ellers hadde stått tom, mens den som leier er fornøyd med å finne en parkering før han eller hun drar ut. Dette tilbyr altså en unik mulighet til å skape passiv inntekt fra noe du allerede har, ledig plass!

Ikke bare er det bra for lommeboken din, men også for miljøet. Som nevnt står om lag 30% av utslipp i bykjerner for bare det å lete etter parkering. Ved å booke og finne parkering før man har dratt, og dermed bruke nærmest ingen tid på å lete etter parkering, så kan man redusere denne 30% delen av utslippet drastisk.

Så enkelt som man får det

Passiv inntekt er alltid bra å ha. Passiv inntekt kan defineres som arbeid betalt for i lang tid etter det er utført. Et eksempel på passiv inntekt kan være å ha bolig til utleie. Jobben skjer i starten ved kjøp av bolig, innredelse, papirarbeid, søknader til kommunen osv, men etter dette arbeidet så kan man leie ut og tjene på det så og si så lenge det er interesse for boligen uten ekstra arbeid. Det samme gjelder tomme plasser du har til rådighet. Og med Plan Parking slipper du alt av papirarbeid og søknader, det eneste som må gjøres er å legge ut plassen på platformen, som du kan lese mer om her. På samme måte som du leier ut bolig så kan du nå leie ut tomme plasser som parkering.

Miljøvennlig
Gratis app
Enkelt oppsett
Minimalt med arbeid etter oppsett

Relaterte innlegg

Blogg

Hvordan bruke Plan Parking

Hvordan bruke Plan Parking? Plan Parking gir deg mulighet til å leie ut ubrukt plass som parkering med tre enkle steg. FAQ Koster Plan Parking

Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *