Hvordan bruke Plan Parking?

Plan Parking gir deg mulighet til å leie ut ubrukt plass som parkering med tre enkle steg.

FAQ

For de som vil leie ut parkering er Plan Parking helt gratis å bruke. Det er ingen faste kostnader. For å holde appen gående tar vi 15% av leiesum etter at noen har leid parkering. Vi har valgt dette over faste oppstartskostnader for å gjøre det risikofritt å bruke Plan Parking.

For de som vil leie parkering på appen er den eneste kostnaden selve parkeringen. Vi tar ingen betaling selv.

Parkeringer ligger vanligvis mellom

  • 10-15kr pr time 
  • 100-250kr per dag
  • 1000-2500kr per uke

osv.

Pris avhenger mye på plassering, tetthet i området, aktiviteter rundt parkeringen og slikt. Ligger parkeringen sentralt i byen rett ved et kjøpesenter kan du sannsynligvis ta mer enn utenfor byen i et rolig strøk. Bruk tabellen ovenfor som en generell guide. Du kan også søke opp hva parkering i området koster, og ta noe rundt det.

Betaling skjer med en gang noen har leid. Selve overføringen tar vanligvis mellom 1-3 dager.

Nope. Etter oppsettet av parkeringen så skjer resten automatisk i systemet!

Inne i appen kan du enkelt sette parkeringen som inaktiv. Da kan ingen booke parkeringen. Du kan også sette faste aktive tider. La oss si du drar på jobb kl 08 og kommer tilbake kl 16. Da kan du sette parkeringen som åpen fra du drar kl 08 til du kommer hjem kl 16. Dette vil automatisk sette parkeringen som inaktiv etter kl 16 og frem til kl 08 neste dag.

Du kan også endre på tidspunkter basert på hvilke dag det er. Eksempelvis kan parkeringen være åpen i arbeidstider i uken, og lukket i helger.

Relaterte innlegg

Blogg

Passiv inntekt på ubrukt plass

Passiv inntekt på ubrukt plass Parkeringssituasjonen i både byer og bygder har blitt et daglig problem for bilister. Ikke bare tar det lang tid å

Les mer

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *